Web-Weight registreringssystem

Web-Weight er et webbaseret registreringssystem til brovægts-løsninger.

Med en af vores terminalløsninger kan WebWeight tilkobles til både nye og eksisterende brovægte og der er sjældent behov for at ændre i den eksisterende hardware til brovægten.

Uanset valget af terminalløsning er det den samme software, WebWeight, der anvendes. Softwaren kommunikerer via GPRS eller netværks-forbindelser med EX10, S40 eller PTV10 terminalerne og bruges, via en internetbrowser, som vejeprogram.

Hele Web-Weight er browser baseret og der er derfor ingen installationsomkostninger til installation af softwaren ude på pladsen, ligesom den efterfølgende support, backup og vedligeholdelse af systemet kan gennemføres fra eet centralt sted. Der er derfor ikke behov for at opdatere computere, ligesom tilgangen til systemet kan ske fra en vilkårlig computer eller tablet, uanset om den findes ude på pladsen, på kontoret eller et andet sted.

Softwaren er hosted på dublerede servere, beskyttet med unikke brugernavne og passwords.

Vi er i stand til at servicere og opdatere programmet uafhængig af adgang til kundens interne IT-systemer, ligesom funktioner som backup og driftssikkerhed varetages dagligt. Det gør, at vores kunder, såfremt de ønsker det, altid har nyeste version, med nyeste funktioner.

 
POUL TARP A/S • Jomfruløkken 4 • 8930 Randers NØ • Danmark • Tlf: +45 8642 5600 • E-mail: sales@tarp.dk