Norsk forhandler

Scaleit AS skal repræsentere danske POUL TARP A/S i Norge

POUL TARP A/S intensivere sin indsats på det norske marked.

Norske Scaleit AS har indgået en aftale med det danske Ingeniørfirma POUL TARP A/S om at markedsføre og sælge deres mobile veje- og registreringsudstyr inden for det stadig voksende miljøområde i Norge.

Scaleit AS er valgt som samarbejdspartner grundet Deres ekspetice og store markedskendskab indenfor industriel vejning. Scaleit AS har arbejdet med industrielle vejeløsninger i snart 50 år og Deres afdelingers placering passer strategisk godt med visionerne for det kommende samarbejde.

Scaleit A/S har sit hovedkontor nord for Oslo i Skedsmokorset.

Scaleit A/S skal varetage salg af mobile veje- og registeringsløsninger samt tilhørende softwareløsninger, herunder Tarp Office-GTC administrasionssystem.

Udstyret, som forhandles, er chassis- og liftvægte, RFID udstyr, driftsrapportering og dataudveksling mellem køretøjet og kundens ERP-system.

Det er specielt veje- og registreringsudstyr til industri- og dagrenovasion, som i første omgang bliver fokusområder.

POUL TARP A/S er i dag markedsledende på det danske marked inden for denne type miljøløsninger og har længe ønsket at styrke tilstedeværelsen på det norske markede igennem en lokal samarbejdspartner.

POUL TARP A/S har været aktiv på det norske marked i mange år – eksempelvis har renovationsselskabet BIR i Bergen mere end 80 køretøjer, som er udstyret med veje- og registreringsløsninger fra POUL TARP A/S.

POUL TARP A/S er også en af verdens førende leverandører af mobile MID godkendte pumpe- og registeringsystemer til indsamling af mælk.

Yderlig information fås ved henvendelse til:

Poul Tarp
Direktør, POUL TARP AS
Mail: PT@tarp.dk

Steinar Olsen

Daglig leder, Scaleit AS

Mail: steinar@scaleit.no

Nyheder

 
POUL TARP A/S • Jomfruløkken 4 • 8930 Randers NØ • Danmark • Tlf: +45 8642 5600 • E-mail: sales@tarp.dk