Svensk forhandler

Tamtron Sverige AB skal repræsentere danske POUL TARP A/S i Sverige

POUL TARP A/S intensivere sin indsats på det Svenske marked.

Tamtron Sverige AB har indgået en aftale med det danske Ingeniørfirma POUL TARP A/S om at markedsføre og sælge deres mobile veje- og registreringsudstyr inden for det stadig voksende miljøområde i Sverige.

Med Tamtron Sverige AB´s mange årige erfaring og ekspertise indenfor miljøsektoren samt deres veludbyggede service organisation, er vi hos POUL TARP A/S ikke i tvivl om, at vi har fundet en kompetent samarbejdspartner som vil være i stand til at introducere POUL TARP A/S løsninger til det Svenske marked.Ligeledes har Tamtron Sverige AB en velfungerende serviceorganisation som passer strategisk godt sammen med visionerne for det kommende samarbejde.

Tamtron Sverige AB har sit hovedkontor i Karlstad

For mere information, se venligst: https://www.tamtrongroup.com/sv/

Tamtron Sverige AB skal varetage salg af mobile veje- og registreringsløsninger samt tilhørende softwareløsninger, herunder Tarp Office-GTC administrationssystem.

Udstyret, som forhandles, er chassis- og liftvægte, RFID udstyr, driftsrapportering og dataudveksling mellem køretøjet og kundens ERP-system.

Det er specielt veje- og registreringsudstyr til industri- og dagrenovation, som i første omgang bliver fokusområder.

POUL TARP A/S er i dag producent og leverandør af Mobile vejesystemer, miljøløsninger på det danske marked. Virksomheden har længe ønsket at styrke tilstedeværelsen på det svenske marked igennem en lokal samarbejdspartner.

POUL TARP A/S er også leverandører af mobile MID godkendte pumpe- og registreringssystemer til indsamling af mælk og andre flydende produkter.

Yderlig information fås ved henvendelse til:

Poul Tarp
Direktør, POUL TARP AS
E-mail: PT@tarp.dk

Thomas Larsson
Direktør, Tamtron Sverige AB
E-mail: thomas.larsson@tamtron.se

Nyheder

 
POUL TARP A/S • Jomfruløkken 4 • 8930 Randers NØ • Danmark • Tlf: +45 8642 5600 • E-mail: sales@tarp.dk