Skip to the content
Menu

LEVEL SENSOR CITY

LEVEL SENSOR CITY

Overvågning og alarmering af fyldningsgrad og temperatur i affaldsløsninger

TARP LEVEL SENSOR CITY sikrer, at brugeren og affaldstransportøren får de mest optimale tømningsfrekvenser og lavest mulige driftsomkostninger.

TARP LEVEL SENSOR CITY er ideel til overvågning af fyldningsgraden i:

  • Nedgravede løsninger (Molok og lign.)
  • Ubemandede miljø-og affaldsstationer ved strand, skov- og sommerhusområder
  • Affaldsløsninger i boligforeninger
  • Fælles affaldsløsninger i bymidten m.v.

Administrationen/kørselskontoret kan via webside følge status på alle tilknyttede TARP LEVEL SENSORER. Overskrides de pre-indstillede fyldningsgrader og temperaturgrænser, afsendes automatisk en alarm til de personer, som er tilknyttet affaldspunktet. 

Alle enheders placering kan ses i Google Maps, hvor også den aktuelle fyldningsgrad og temperatur for hver enkelt enhed vises. Alle data vedr. den enkelte affaldsenhed oprettes med foto i det medfølgende webbaserede administrationsprogram hvor der også vises al historik på de enkelte tilsluttede affaldspunkter.

TARP LEVEL SENSOR er udstyret med et integreret SIM-kort, hvilket betyder, at der ikke er krav om Wi-Fi adgangspunkter for at kunne transmittere data. Enheden er desuden forsynet med indbygget batteri og solcelle, som sikrer min. 6 års levetid på produktet.

Sammen med det tyverisikrede beslag, gør disse ting løsningen meget let at installere.

TARP LEVEL SENSOR er 100% vedligeholdelsesfri og er ideel til områder, hvor der ikke er adgang til Wi-Fi signal såsom ved strand-, skov- og sommerhusområder.

.