Skip to the content

LEVEL SENSOR CITY

LEVEL SENSOR CITY

Overvågning og alarmering af fyldningsgrad og temperatur i affaldsløsninger.

TARP LEVEL SENSOR CITY sikrer, at brugeren og affaldstransportøren får de mest optimale tømningsfrekvenser og lavest mulige driftsomkostninger .

TARP LEVEL SENSOR CITY er ideel til overvågning af fyldningsgraden i:

  • Nedgravede løsninger (molok og lign.)
  • Ubemandede miljø-og affaldsstationer ved strand, skov- og sommerhusområder
  • Affaldsløsninger i boligforeninger
  • Fælles affaldsløsninger i bymidten m.v.

Administrationen/kørselskontoret kan via webside følge status på alle tilknyttede TARP LEVEL SENSORER. Overskrides de pre-indstillede fyldningsgrader og temperaturgrænser, afsendes automatisk en alarm til de personer, som er tilknyttet affaldspunktet. 

Alle enheders placering kan ses i Google Maps, hvor også den aktuelle fyldningsgrad og temperatur for hver enkelt enhed vises. Alle data vedr. den enkelte affaldsenhed oprettes med foto i det medfølgende webbaserede administrationsprogram hvor der også vises al historik på de enkelte tilsluttede affaldspunkter.

TARP LEVEL SENSOR erudstyret med integreret simkort, hvilket betyder, at der ikke er krav om Wi-Fi punkter for at kunne transmittere data. Enheden er desuden forsynet med indbygget batteri og solcelle, som sikrer min. 6 års levetid på produktet.

Sammen med det tyverisikrede beslag, gør disse ting løsningen meget let at installere.
TARP LEVEL SENSOR er 100% vedligeholdelsesfri og samtidig ideel til områder hvor der ikke er adgang til wifi signal såsom ved strand, skov, og sommerhusområder.

.