Skip to the content
Menu

OM POUL TARP A/S

POUL TARP A/S - dansk udvikler af hardware –og softwareløsninger til renovations- og mejeribranchen.

Installatørvirksomheden "Bertel Tarp A/S" blev etableret i 1954 og i 1976 starter elektronikproduktionen under navnet "Ingeniørfirmaet POUL TARP A/S". I 2010 bliver Anders Tarp en del af virksomheden "Ingeniørfirmaet POUL TARP A/S".

POUL TARP A/S har siden begyndelsen specialiseret sig i at udvikle og producere software- og hardwareløsninger til renovations- og mejeribranchen. Løsningerne omfatter registrering, dataopsamling og kommunikation med veje- og flowmålesystemer samt betalings- og adgangssystemer.

POUL TARP A/S kernekompetancer er:

  • Komplette løsninger inden for måle- og pumpesystemer til transportsektoren
  • Prøveudtagere og overvågningssystemer
  • Veje-og registreringssystemer til renovationsbiler, tankbiler, slamsugere, boligforeninger, butikscentre, lufthavne, centrale affaldsløsninger m. m.
  • Systemer til salg og registrering af vand og slam
  • Niveaumålere til registrering af fyldningsgrader i nedgravede affaldsløsning og brønde

 

POUL TARP A/S beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og er en højt specialiseret dansk virksomhed inden for måle- og pumpesystemer til mælketankbiler, vægt- og ID registreringssystemer til renovationskøretøjer, dataopsamling og datakommunikation inden for affaldshåndtering samt betalingsanlæg og adgangskontrolsystemer.

Hos POUL TARP A/S er der altid fokus på høj produktkvalitet, fleksibilitet i ydelserne til vores kunder og stor leveringssikkerhed på vores produkter.

  • POUL TARP A/S er ISO9001:2015 og ISO14001:2015 certificeret, samt Microsoft Gold Partner.
  • POUL TARP A/S pumpesystemer er MID godkendte, USDA design godkendte og delene er har en 3-A godkendelse.
  • POUL TARP A/S repræsenteret I mere end 20 lande og har lokalt forhandlernetværk rundt om i verdenen.
  • POUL TARP A/S har siden maj 2021 været en del af været en del af FN’s Global Compact og Global Compact Network Denmark - hvor man forpligter sig til at arbejde for FN's Verdensmål

 

Dan-Transducer

I foråret 2022 købte POUL TARP A/S det danske firma Dan-Transducer ApS af Bent Dalsgaard. Dan-transducer ApS er forhandler af europæisk producerede vejeceller og indikatorer til alle vejeopgaver. Dan-transducer ApS er fusioneret ind i POUL TARP A/S, som viderefører forhandlingen og salg af vejeceller og indikatorer til eksisterende og nye kunder.

 

TARP DIESSEL

I juli 2022 overtog POUL TARP A/S den konkurrerende virksomhed GEA Diessel's afdeling inden for måle- og pumpesystemer til tankbiler. POUL TARP A/S har stiftet et nyt selvstændigt selskab, TARP Diessel, der skal fortsætte udviklingen-, service- og salgsdelen af de eksisterende GEA Diessel produkter og løsninger.

TARP Diessel er 100% ejet af POUL TARP A/S. TARP Diessel fortsætter med at føre Diessel's produkter til pumpesystemer i tankbiler, til måling af mælk og øl samt AdBlue. Produktionen af Diessels produkter er flyttet fra Hildesheim, Tyskland til Randers.

TARP Diessel er repræsenteret af forhandlere verden over og vi ønsker fortsat at udvide vores markedsandele gennem aftaler med nye forhandlere.

TARP Diessel har sin egen service- og salgsafdeling i Irland, der i årevis har været et af GEA Diessels’ vigtigste markeder.

 

.