Skip to the content

OM POUL TARP A/S

POUL TARP A/S - dansk udvikler af hardware –og softwareløsninger til renovations- og mejeribranchen.

Installatørvirksomheden "Bertel Tarp A/S" blev etableret i 1954 og i 1976 starter elektronikproduktionen under navnet "Ingeniørfirmaet POUL TARP A/S". I 2010 bliver Anders Tarp en del af virksomheden "Ingeniørfirmaet POUL TARP A/S".

POUL TARP A/S har siden begyndelsen specialiseret sig i at udvikle og producere software- og hardwareløsninger til renovations- og mejeribranchen. Løsningerne omfatter registrering, dataopsamling og kommunikation med veje- og flowmålesystemer samt betalings- og adgangssystemer.

POUL TARP A/S kernekompetancer er:

  • Komplette løsninger inden for måle- og pumpesystemer til transportsektoren
  • Prøveudtagere og overvågningssystemer
  • Veje- og registreringssystemer til renovationsbiler, tankbiler, slamsugere, boligforeninger, butikscentre, lufthavne, centrale affaldsløsninger m.m.
  • Systemer til salg og registrering af vand og slam
  • Niveaumålere til registrering af fyldningsgrader i nedgravede affaldsløsninger og brønde

 

POUL TARP A/S beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og er en højt specialiseret dansk virksomhed inden for måle- og pumpesystemer til mælketankbiler, vægt- og ID registreringssystemer til renovationskøretøjer, dataopsamling og datakommunikation inden for affaldshåndtering samt betalingsanlæg og adgangskontrolsystemer.

Hos POUL TARP A/S er der altid fokus på høj produktkvalitet, fleksibilitet i ydelserne til vores kunder og stor leveringssikkerhed på vores produkter.

  • POUL TARP A/S er ISO9001:2015 og ISO14001:2015 certificeret, samt Microsoft Gold Partner.
  • POUL TARP A/S pumpesystemer er MID godkendte, USDA design godkendte og delene har en 3-A godkendelse.
  • POUL TARP A/S er repræsenteret i mere end 20 lande og har et lokalt forhandlernetværk rundt om i verden.
  • POUL TARP A/S har siden maj 2021 været en del af FN’s Global Compact og Global Compact Network Denmark - hvor man forpligter sig til at arbejde for FN's Verdensmål

 

Dan-Transducer

I foråret 2022 købte POUL TARP A/S det danske firma Dan-Transducer ApS af Bent Dalsgaard. Dan-Transducer ApS er forhandler af europæisk producerede vejeceller og indikatorer til alle vejeopgaver. Dan-Transducer ApS er fusioneret med POUL TARP A/S, som viderefører forhandlingen og salg af vejeceller og indikatorer til eksisterende og nye kunder.

 

TARP DIESSEL

I juli 2022 overtog POUL TARP A/S den konkurrerende virksomhed GEA Diessel's afdeling inden for måle- og pumpesystemer til tankbiler.
GEA Diessel’s produkter og løsninger bliver nu udviklet, solgt og serviceret af POUL TARP A/S i Danmark. Alt produktion foregår også i Danmark.

POUL TARP A/S viderefører GEA Diessel forhandlernetværk, der er repræsenteret i hele verden og vi ønsker fortsat at udvide vores markedsandele gennem aftaler med nye forhandlere.

POUL TARP A/S har også overtaget GEA Diessel’s selskab og aktiviteter i Ireland. Alt service og salg kører nu videre under selskabet ”TARP Diessel Ireland”.


 

.