Skip to the content

OM POUL TARP A/S

POUL TARP A/S - dansk udvikler af hardware –og softwareløsninger til renovations- og mejeribranchen.

Installatørvirksomheden "Bertel Tarp A/S" blev etableret i 1954 og i 1976 starter elektronikproduktionen under navnet "Ingeniørfirmaet POUL TARP A/S". I 2010 bliver Anders Tarp en del af virksomheden "Ingeniørfirmaet POUL TARP A/S".

POUL TARP A/S har siden begyndelsen specialiseret sig i at udvikle og producere software- og hardwareløsninger til renovations- og mejeribranchen. Løsningerne omfatter registrering, dataopsamling og kommunikation med veje- og flowmålesystemer samt betalings- og adgangssystemer.

POUL TARP A/S kernekompetancer er:

  • Komplette løsninger inden for måle- og pumpesystemer til transportsektoren
  • Veje-og registreringssystemer til renovationsbiler, tankbiler, slamsugere, boligforeninger, butikscentre, lufthavne, centrale affaldsløsninger m. m.
  • Systemer til salg og registrering af vand og slam
  • Niveaumålere til registrering af fyldningsgrader i nedgravede affaldsløsning og brønde.

 

POUL TARP A/S beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og er en højt specialiseret dansk virksomhed inden for måle- og pumpesystemer til mælketankbiler, vægt- og ID registreringssystemer til renovationskøretøjer, dataopsamling og datakommunikation inden for affaldshåndtering samt betalingsanlæg og adgangskontrolsystemer.Hos

POUL TARP A/S er der altid fokus på høj produktkvalitet, fleksibilitet i ydelserne til vores kunder og stor leveringssikkerhed på vores produkter.

  • POUL TARP A/S er ISO9001:2015 og ISO14001:2015 certificeret, samt Microsoft Gold Partner.
  • POUL TARP A/S pumpesystemer er MID godkendte, USDA design godkendte og delene er har en 3-A godkendelse.
  • POUL TARP A/S repræsenteret I mere end 20 lande og har lokalt forhandlernetværk rundt om i verdenen.

.