Skip to the content

IT-løsninger til mælkeafhentning

Følg mælken hele vejen fra afhentning på gården til levering på mejeriet med en IT-løsning fra POUL TARP A/S

I tankbilens førerhus er der monteret vores TOC computer, der informerer chaufføren om, hvilken rute der køres og hvor der skal afhentes mælk.
Når mælken skal pumpes over i tankbilen registrerer S12 computeren bl.a. hvor mælken kommer fra, mængden, temperaturen, samt udtager 1 eller 2 prøver til laboratoriet m.m. Alle data fra TOC computeren og S12 computeren bliver automatisk sendt til MTC programmet, der administreres fra mejeriet. Fra MTC programmet blive landmanden afregnet for sin mælk og info omkring mælkekvaliteten fra laboratoriet fremgår også deri. Det er også mejeriet, der i MTC programmet planlægger den afhentningsrute, der vises i TOC computeren.
Med Milk APP kan både chaufføren, landmanden og mejeriet følge mælkens vej og mængde fra den er indpumpet og til den er leveret. Det er også muligt at tracke, hvor tankbilen befinder sig.

TACO II computer

TACO II computer til måle- og pumpesystemer, der opsamler og deler data som fx leverandør, sted, volume, temperatur og mælkeprøver.

S12 computer til pumpsystemer

S12 Computer til pumpesystem, der opsamler data ved afhentning af mælk om bl.a. sted, mængder, temperatur og mælkeprøver.

ZEVODAT-flash pumpecomputer

ZEVODAT-flash computer til pumpesystem, der opsamler data ved afhentning af mælk om bl.a. sted, mængder, temperatur og mælkeprøver.

TOC V førerhuscomputer

TOC V førerhuscomputer til chaufføren, der informerer om ruten og opsamlingsstederne.

MTC IT-løsning til administrationen

MTC IT-løsning til administration, der håndterer alt data fra bilerne og kommunikationen, samt fakturerer leverandørerne.

Milk APP til chaufføren

Milk APP til chaufførerne, der afhjælper små arbejdsopgaver nemt og hurtigt - lige ved hånden.

Mobil printer til tankbiler

Mobilprinter til tankbiler, så leverandøren kan få kvittering på den afhentet mængde mælk.

.