Skip to the content

IZMAG² Square-flowmeter til måling af væsker

IZMAG² Square-flowmeter til måling af væsker

IZMAG² Square-flowmeter til måling af væsker.

Elektromagnetisk flowmeter af typen IZMAG²

Kombineret med den testede elektronik fra enten IZM-SE eller IZM-TE-serien er det elektromagnetiske flowmeter af typen IZMAG² med dens specialdesignede målerør egnet til målinger af produktoverførsler mellem enheder/tanke, jævnfør dens officielle godkendelse. Senderen af typen IZMAG² er udelukkende fremstillet af hygiejnegodkendt rustfrit stål.

Designet og de anvendte materialer gør, at IZMAG² lever op til de højeste krav inden for hygiejne.

Isolering af det inderste målerør med PFA i en særlig formningsproces er påkrævet i anvendelsen af denne målemetode. En mekanisk forankring af det syntetiske materiale med et gitter af rustfrit stål muliggør vakuum-modstand i isolationen. Ved brug af denne procedure kan følsomheden overfor damp betragtes som fuldkommen ukritisk.
Grundet målerørets særlige geometri kan IZMAG², ud fra et metrologisk synspunkt, anvendes uden nogen rørsektioner med ind- eller udgange. Til officielle anvendelser skal de tekniske specifikationer overholdes.

IZMAG² kan leveres i både et kompakt og et adskilt design.

Komponenter:

  • Ingen eller kun små tilføjelser af ind- og udløbssektioner er påkrævet
  • Kan anvendes i køretøjer, jævnfør DIN40839 og OIML Doc. 11/A1.4.X
  • Specialdesign – kan anvendes i forbindelse med applikationer (valgmulighed), jævnfør OIML (PTB) og evalueringscertifikatet (NMI) til brug i MID-godkendte systemer
  • Vakuum-tæt såvel som temperaturstabil og resistent over for varm damp
  • Findes i både et kompakt og et adskilt design
  • Forskellige procesforbindelser kan anvendes grundet dataudvekslingsteknologien i produktet

Med udgangspunkt i smarte matematiske udregningsmetoder kombineret med nyligt udviklede elektroniske kredsløb sikres en pålidelig og præcis måling af gennemstrømning. Disse målinger kan praktisk talt ikke påvirkes af nogen procesrelaterede eller miljømæssige variabler.

Gennemstrømningsraten og volumen er tilgængelig for yderligere bearbejdning – enten digitalt eller via et serielt computerinterface (bus-kompatibel). En skærm inklusive keyboard kan installeres efter ønske.

Datablad på IZMAG² Square-flowmeter >>

Declaration of Conformity >>

.