Skip to the content

MWI II instrument

MWI II instrument
Med MWI II instrument er betjening af det tilkoblede udstyr meget brugervenligt, da det store grafiske display bruges til statusmeddelelser og betjening.
MWI II kommunikerer med omverdenen, herunder førerhus og kontorsystemer, med de indbyggede kommunikationsporte til enten seriel, ethernet eller 3G mobil datakommunikation.

Sammen med bilens andet udstyr, f.eks. RFID-læsere, vejesystemer, volumemålere og førerhus computere,udgør MWI II en komplet løsningen, der brugervenligt hjælper chaufføren. MWI II giver samtidig mulighed for at se status på de enkelte dele, herunder den aktuelle vægt på bilens vejesystem. Ligeledes vises de aflæste RFID brikker, hvilket gør det let at håndtere de
manglende aflæsninger.

MWI II kan, via dets grafiske display, endvidere vise data som ”næste afhentnings punkt på en rute”, ”aktuel status for tømning” og mange andre statusinformationer. Skærmens informationer skifter automatisk til de relevante data.

MWI II har utallige muligheder for tilkobling af udstyr på bilen, herunder både analoge og digitale ind- og udgange, samt serielle porte og CAN interface til bilens styring, som er standard.

.